0912500521- 09152147743

moeinreza977@gmail.com

مشهد

درخواست وکیل

  • وکیل کسی است که به عنوان نماینده ی شخص دیگر کاری به او واگذار می گردد. در واقع وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امر یا اموری نایب خود قرار می دهد.
  • وکالت به وکالت قضایی و وکالت غیرقضایی تقسیم می گردد.
  • هرگاه شخصی در جهت امور دادگاهی خود شخص دیگری را به عنوان نماینده خود در دادگاه معرفی نماید، وکالت قضایی نامیده می شود. وکالت دادن به وکلای دادگستری شامل این نوع وکالت است.
  • وکالت غیرقضایی وکالتی است که شخص برای انجام امور کاری یا اداری خود به طور رسمی یا عادی شخص وکیل را نایب خود قرار می دهد.
  • وکالت در دعاوی تابع قانون آیین دادرسی مدنی، قانون وکالت، لایحه استقلال کانون وکلا، قانون اخذ پروانه وکالت دادگستری و قانون مدنی است. 
  • مطابق ماده 35 قانون آیین دادرسی مدنی وکالت در دادگاهها شامل تمام اختیارات راجع به امر دادرسی است مگر مواردی را که خود موکل استثنا کرده باشد یا از اموری باشد که وکالت دادن در آن خلاف شرع است و قابل وکالت دادن نیست یعنی سوگند، شهادت، اقرار، لعان و ایلاء.
  • بنابراین، اصل بر این است که وکیل تمامی اختیارات مربوط به دادرسی را دارد اما در ادامه ی همین ماده، برخی اختیارات وکیل باید در وکالتنامه تصریح گردد تا وکیل اختیار و مسئولیت انجام آن ها را داشته باشد.
  • اختیارات وکیل دادگستری در وکالتنامه

۱ – وکالت راجع به اعتراض به رای، تجدیدنظر، فرجام خواهی و اعاده دادرسی.
۲ – وکالت در مصالحه و سازش.
۳ – وکالت در ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به سند طرف و استرداد سند.
۴ – وکالت در تعیین جاعل.
۵ – وکالت در ارجاع دعوا به داوری و تعیین داور.
۶ – وکالت در توکیل.
۷ – وکالت در تعیین مصدق و کارشناس.
۸ – وکالت در دعوای خسارت.
۹ – وکالت در استرداد دادخواست یا دعوا.
۱۰ – وکالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعوای ثالث.
۱۱ – وکالت در ورود شخص ثالث و دفاع از دعوای ورود ثالث.
۱۲ – وکالت در دعوای متقابل و دفاع درقبال آن.
۱۳ – وکالت در ادعای اعسار.
۱۴ – وکالت در قبول یا رد سوگند

پاسخ به درخواست مطرح شده

در خصوص درخواست وکیل باید گفت اقامه دعوي حقوقي و يا كيفري نسبت به هر موضوعي معمولاً يكبار قابليت طرح را دارد (مگر موضوعات و يا مواردی كه از اين قاعده مستثني هستند). بنابراین پیدا کردن وکیل مجرب و سپردن پرونده به او دارای حساسیتی است که نیازمند صرف وقت و انرژی می باشد.

در واقع اطمینان از خوب بودن وکیل نیازمند بررسی از جانب شما می باشد که با توجه به معیارهایی مانند تخصص، پایه ی وکالت، سوابق، دانش کافی و به روز، جدیت در حرفه و توانایی های دیگر او می توانید گزینه ی مناسبی را انتخاب نمایید.

مراجعه حضوری به موسسه حقوقی یا جستجوی اینترنتی مواردی هستند که می توانید با آن وکیل پیدا نمایید. با این حال بهتر است با صحبت کردن با خود وکیل و اطلاع از میزان تسلط او به مشکلتان، از کارآمد بودن او اطمینان حاصل کنید.
شما درخواست خود را به موسسه حقوقی ثمین عدالت  ارسال نموده اید.موسسه حقوقی ما از مجموعه ای از وکلا تشکیل شده است و کار ما معرفی وکیل به دیگران نیست.در حرفه وکالت متداول نیست که شخص یا مجموعه ای نقش دلال را ایفا کند پس درخواست شما مبنی بر اینکه ما وکیلی به شما معرفی کنیم به نظر می رسد ناشی از عدم شناخت و اطلاعات کافی باشد.
در هر حال جهت مشاوره حقوقی و یا اعطای وکالت به وکیل دادگستری می توانید با تلفن های موسسه حقوقی ثمین عدالت  تماس گرفته ویا فرم زیر را تکمیل کنید و مدیریت دعوا و موضوع خود را به وکلای با تجربه ما بسپارید. 

درخواست وکیل


    پاسخگویی آنلاین